Contact & Info

Diedjies is open elke tweede zondag van de maand en dag voor een feestdag vanaf 22u. Bekijk onze agenda voor de openingsdagen.

Toegangsprijs: €10 incl. All-you-can-eat (frietjes, pizza, pasta en healthy food) van 20u tot 22u..

* bij speciale events kan van voorvermelde prijzen worden afgeweken.


Dresscode: Stylish & trendy.

Membercard is verplicht. Stadskledij verplicht. Geen petjes en heren tshirts zonder mouwen. Entree conform de interne huisregels van de club.

Diedjies (Gredim NV)
Koning Leopold III-straat 9, 8520 Kuurne
056 70 00 00 info@diedjies.be BTW BE 0413 843 075

Volg Diedjies op en instagram en blijf op de hoogte van alle events in je favoriete club.

Tickets

Inkomtickets kunnen voor elke Diedjies openingsavond niet alleen aan de kassa maar ook op voorhand aangekocht worden.

Dat is gemakkelijk en snel!
Er worden geen tickets opgestuurd. Het "E-ticket" wordt automatisch gekoppeld aan je persoonlijke memberkaart. Bij het inscannen van je memberkaart in de entree, zal je op deze manier direct binnen kunnen en onmiddelijk beginnen feesten.

Ben je een regelmatige bezoeker, of kom je vieren met je vrienden?
Koop dan meerdere tickets (credits**) in een voordelig pakket. Dat zijn 10 entree's aan een promoprijs die je op elke openingsavond kan gebruiken. Je houdt ze allemaal voor jezelf of je deelt ze met je vrienden. Dus 10 maal alleen naar Diedjies, 1 maal met 10 vrienden, 2 maal met 5 vrienden, ... alle combinaties zijn mogelijk met deze 10-beurten-kaart.

* Online verkoop tot 18 uur op de dag van het event. Daarna enkel tickets aan de Diedjies kassa.
** Niet geldig op speciale events.

Tafel reservatie

Wil je uitgaan in stijl, dan kan je je eigen privé tafel voor jou en je vrienden reserveren. Die is verbonden aan een "bottle-package". Daarmee krijg je niet alleen toegangstickets voor je vrienden, maar bieden we je ook een drankenpakket met Laurent-Perrier champagne. De ideale starter van een stijlvolle avond in Diedjies!

Tafels in Diedjies kunnen enkel worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar vip@diedjies.be.

Indien u in aanmerking komt voor een tafel zal u alle informatie worden doorgestuurd.
Tafels kunnen enkel gereserveerd worden door klanten die in het bezit zijn van een geldige Diedjies memberkaart en voldoen aan het intern club reglement. Ook de genodigden aan de tafel moeten voldoen aan het intern clubreglement.

Memberkaart

Alle bezoekers van Diedjies hebben een memberkaart nodig. Registreer je nu voor je persoonlijke Diedjies memberkaart, en haal ze de eerstvolgende zondag op in Diedjies voor maar 3 euro*.

Deze memberkaart is ook geldig in Carré.

* in de entree van Diedjies - vergeet je paspoort niet! Deze aanvraag geeft geen recht op toegang en is enkel een administratief hulpmiddel om het aanmaken van het pasje vlotter te laten verlopen.

Jobs

Er zijn altijd jobs bij Diedjies!! We zijn voor de functies kelner en barman op zoek naar extra's, flexies en studenten die gemotiveerd zijn om onze klanten een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Wil je graag werken in Diedjies? Surf dan naar jobs.hvw.be en vul ons formulier in zodat wij jou kunnen contacteren!

Wij kijken er alvast naar uit!